søndag 31. januar 2010

Dilla på lilla


Disse strømpene har jeg fått ferdig i løpet av helga. Synes lilla e en flott farge så ble kjempefornøyd med resultatet og disse trur æ faktisk at æ sjøl ska ha. Prøvde de på og va deilige å ha på. Har strikket de i Järbo garn fra Sverige. Trur nok at det blir flere av disse, enkelt og greit strikketøy å ha med seg på besøk eller når man sitter og ser på tv.



Og her ser dokker dem på foten :-) Nytt gulvteppe forresten som "modellen" står på. Kjøpt det på salg no i januar, men ble først lagt på gulvet i går etter at æ hadde fått vaska og shina. Kjennes deilig å trø på og varmt no som det har vært kaldt her i helga. Va ekstra godt å sette seg ned i går kveld på sofaen med strikketøy, MGP, nyvaska kåk og varme i ovnen. Da kan det bare være kaldt ute. Men håpe selvfølgelig på litt mildere vær så man får beveget seg litt ute.


Har også kjøpt et smykke og armbånd som også har lilla i seg, det sees kanskje ikke så godt på bilde. Hadde sett på smykket tidligere, men plutselig va det på salg 50 % og da kunne æ ikke la vær ;) Må jo fylle opp smykkeskrinet som æ fikk i bursdagsgave, he he.

Ønsker alle en fortsatt fin søndag på denne siste dagen i januar :-)



onsdag 27. januar 2010

Vm lue

Har strikket Look-like- lua fra VM i alpin 2009, mønsteret har æ hentet hos http://lillerosinquilt.blogspot.com. Dette er den andre lua æ strikker i dette mønsteret, en i hvit strikket i fjor som ble gitt bort i julegave. Tusen takk til Lille Rosin's Quiltri for mønsteret.

Hadde egentlig satt innkjøpsstopp for meg sjøl på garn, men ikke så lett å la være. Ei venninne av meg som var så snill å kjøpe 2 nøster garn i Finland til meg og 4 nøster Sportsragg har æ sjøl kjøpt. Ikke planlagt ka æ skal strikke av disse, men blir vel sokker. Vi får se etterhvert ka som kommer ut av disse nøstene :)

Før helga som var kjøpte æ meg en bukett med tulipaner, Coop sitt medlemskupp: 20 stk tulipaner for kr 99,90. Disse pyntet opp på nybordet, men de er ikke lenger så fine som på bildet så e vel like før de finner veien til søppelbøtta.
Snart helg igjen, du verden som tiden flyr, og ikke mange dager igjen av januar.
Ønske alle som e innom bloggen min og titter en fortsatt fin uke.






søndag 10. januar 2010

Januar og salg

Januar og salg i alle butikkene og vi har også latt oss friste av salget. Kjøpt oss et nytt bord og 4 stoler til kjøkkenet. Har vært og sett på bord tidligere i høst, men fant ut at det ikke var noen vits å kjøpe rett før jul da det sikkert kom noe på salg på nyåret. Fant ett som passet i str til vårt kjøkken og fikk det montert på torsdag kveld. Her ser dere resultatet.

I går fikk jeg tatt ned julegardinene og hengt opp andre. På fredag var jeg og kjøpte løpere til nybordet på Princess som jeg la på. Ble veldig fornøyd med resultatet, og i går kveld var det innvielse av bordet med god mat. Indrefilet av rein, ovnsbakte poteter, grønnsaker og en god champignonsaus. Det smakte fortreffelig på nybordet :)

Ønsker alle en flott uke!

mandag 4. januar 2010

Godt nyttår!


Godt nytt og produktivt år til alle bloggere!

Dekorasjonen min ble litt endret til jul, da tok jeg frem de røde lysene som var kjøpt inn, og så var vi så heldige og fikk dekorative juletelys i gave som passet perfekt.

Dette julenisseparet var vi også så heldige å fikk i julegave, alt er hjemmelaget og ble kjempegla for dem.

Her følger 2 par tøfler som ble ferdigprodusert før jul og gitt i gave, håper mottakerene slipper å fryse på føttene i vinterkulda. Mønsteret er hentet fra Sandnes 0915 julehefte.


Denne lilla halsen viste jeg i det forrige innlegget mitt, men da var den ikke helt ferdig. Her er det ferdige resultatet, også denne gitt bort i julegave.

Et par sokker som er strikket for et halvt år siden, men ligget i strikkekurven, kun å feste trådene. Fikk gjort det før jul og sendt avgårde til ei venninne i julegave. Ho hadde sett dem og sagt at sånne ønsker jeg meg, så da fikk ho dem ;)

Håper at æ får produsert noe i løpet av 2010 også som kan bli gitt bort i julegaver, men da får man vel starte allerede nå. Har noe på pinnene allerede som jeg får blogge når de er ferdige.

Ønsker alle en fortsatt fin uke, denne første i 2010.