søndag 10. januar 2010

Januar og salg

Januar og salg i alle butikkene og vi har også latt oss friste av salget. Kjøpt oss et nytt bord og 4 stoler til kjøkkenet. Har vært og sett på bord tidligere i høst, men fant ut at det ikke var noen vits å kjøpe rett før jul da det sikkert kom noe på salg på nyåret. Fant ett som passet i str til vårt kjøkken og fikk det montert på torsdag kveld. Her ser dere resultatet.

I går fikk jeg tatt ned julegardinene og hengt opp andre. På fredag var jeg og kjøpte løpere til nybordet på Princess som jeg la på. Ble veldig fornøyd med resultatet, og i går kveld var det innvielse av bordet med god mat. Indrefilet av rein, ovnsbakte poteter, grønnsaker og en god champignonsaus. Det smakte fortreffelig på nybordet :)

Ønsker alle en flott uke!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Gratulerer med det flotte spisebordet!Kjempefint!!
Kan tenke mæ at maten smakte godt oppå det fine bordet;)
Vi lagde resten av biffen(dokkers) i dag.Gubben sto v grytene,og må si at han var dyktig.Åt i meste laget.Men sausen ble sponset av KNORR:)
Huff ja tenk så kaldt det har vært no rundt omkring,både her i nord,og ikke minst i sør.Men ingen ønsker seg vell regn no.Æ nådde en skitur før regnet kom.
No e d køya neste,selv om æ har fri i morra.
GOD NATT...og takk for titten;)
Hils din kjære!

Som dagene går sa...

Fint å kunne benytte seg av januarsalget. Har gått og sett etter et salongbord i over et år, men finner aldri det æ vil ha!
Ha ei fin arbeidsuke!

Anonym sa...

Flott bord. Fint du fant et du likte, å til en likanes pris(på jnuarsalg)
Blir sikkert mange gode middager ved det bordet..Håper vi kan komme på middag en gang ;)
Klem!

Inger sa...

Gratulerer med flott bord og stoler! Koselig med noe nytt av og til, og ekstra gøy å få det på salg. Og så fint det ble med nye løpere og lys :)

Ønsker deg en fin, ny uke!