onsdag 27. januar 2010

Vm lue

Har strikket Look-like- lua fra VM i alpin 2009, mønsteret har æ hentet hos http://lillerosinquilt.blogspot.com. Dette er den andre lua æ strikker i dette mønsteret, en i hvit strikket i fjor som ble gitt bort i julegave. Tusen takk til Lille Rosin's Quiltri for mønsteret.

Hadde egentlig satt innkjøpsstopp for meg sjøl på garn, men ikke så lett å la være. Ei venninne av meg som var så snill å kjøpe 2 nøster garn i Finland til meg og 4 nøster Sportsragg har æ sjøl kjøpt. Ikke planlagt ka æ skal strikke av disse, men blir vel sokker. Vi får se etterhvert ka som kommer ut av disse nøstene :)

Før helga som var kjøpte æ meg en bukett med tulipaner, Coop sitt medlemskupp: 20 stk tulipaner for kr 99,90. Disse pyntet opp på nybordet, men de er ikke lenger så fine som på bildet så e vel like før de finner veien til søppelbøtta.
Snart helg igjen, du verden som tiden flyr, og ikke mange dager igjen av januar.
Ønske alle som e innom bloggen min og titter en fortsatt fin uke.






4 kommentarer:

Turid sa...

Kjempe fin hue,forøvrig av en farge som er sterkt representert blandt mine favoritt farger.....hvis det er turkis , som det kan se ut som her hos mæ......
Noe av det flerfargede garnet du viser må jo være noe lignende , som julegave lestan mine er strikket av-viking frøya.
Været har blitt kaldere nå, melde jo tosifrede minus grader til helga, så en må vel frem med ull buksa no- håper det kommer sne og ordentlig vinter vær , så det roer seg litt....lei av å stavre mæ frem på brodder.
Så er det freddan snart ....god helg!

Anonym sa...

Hei!
Fin lue(på isoporhode som æ ønske mæ:)
Flotte garn og Tulipaner!
Her blåse det friskt idag,og med nesten minus 7 riv det i nesa.
Sola har nok skint inn her i dag,men nådde det ikke.Håpe æ får det med i morgen,da har æ fri.
Ask merka vi ikke noe til her,og han ble jo heller ikke så sterk som dem først meldte.Syns no det ble i meste laget på nyhetan om stormen.Men vi ble no advart,og godt e no det.
Ha en fin dag...og snart helg!

Som dagene går sa...

Har også strikket en eller to slike luer i fjor, som ble gitt bort. Kanskje æ skal strikke en til mæ sjøl, hadde vært kjekt å ha.
Ja, det garnlageret blir aldri mindre, iallfall ikke hos mæ. Finner man et mønster som man har lyst å prøve, ja så må man jo velge garn som passer. Sokka kan ma jo produsere av all slags garn, men blir jo kjedelig å bare strikke det.
Nå blåser det en frisk sørøst vind (landvind), men Ask merka vi heldigvis ikke nokka til. Temperaturen kryp stadig nedover, ser æ, -8,4 no mot -1 i morrest.
Ha en fin helg!

Anonym sa...

Kjempe fin lue!Trur dem e ganske populær de der luen..
Tulipaner e fine blomster,synd dem ikke står så lenge. Men pynte fint opp ei helg ;) Spennende å se ka du får ut av garnet du har kjøpt.
Her e det fremdeles forkjølelse, men må kom mæ på jobb i mårn,å smitte gamlingan :( Isak begynte oxo å hoste igjen i natt..men ikke så rart,han har no sove me mæ i nån netter no når farn e på vakt.
Ska no lage et innlegg på ka æ strikke,men plages me å få nett på min pc-der ligg bildan..Så får se om æ får til å få bildan over på den stasjonære. Har hadd blogglyst hele helga,men typisk noe som kommer opp...
Ha en fin søndag!