tirsdag 3. august 2010

Sommerminner


I
kke det beste sommerværet vi har hatt her i nord så langt i sommer, men noen fine dager, kvelder og netter og da var det bare å komme seg ut og nyte disse.
En dag med bra temperatur fant vi ut at i dag tar vi middagen ute i det flotte været. Pakka og dro på tur. Menyen besto av grillet sjøørret med rotgrønnsaker og bacon, potet og salat som tilbehør. Pakket inn i folie og grillet på steinhelle. Det smakte fortreffelig :-)Ut igjen for å fange bilder av midnattssola, nydelig skue som man må ha med seg hver sommer.På fisketur oppe i den flotte dalen våres, en fin kveld og natt med temperatur oppe i 16 grader. Da vi var på tur ned fikk vi servert nystekte fiskekaker ved vannbredden som ennå var varme. Det er første gang vi har opplevd det og det var god kost for sultn
e fiskere. Ble ikke den store fangsten, men det gjorde ikke så mye for vi hadde en flott tur. Kl ble halv seks på morningen før vi var hjemme. Man skal så visst ikkje sove bort sumernatta.

Ønsker alle som er innom bloggen min en fortsatt fin sommer og nyt sommerdagene, -kveldene og -nettene.4 kommentarer:

Turid sa...

Herlige sommer minner-det ble ikke så mange dagene med go`vær , men noen har det blitt det ser æ no i bilde mappa -det var jo mai som var go`værs mnd.
Fortsatt gode dager til dæ også!

Anonym sa...

Hei og takk for sist!
Og takk for kommentar:)
Koselige tura dok har hatt!Og så har du jo fanga midnattsola innimellom ser æ!
Flotte bilda!
Vi har nydelig vær i dag,synd det full jobb no,med helgejobb åsså:(
GOD HELG!
Hils kokken:)

Som dagene går sa...

Det ser ut til at doker har vært flinke til å nyte godvæsdagene. Fine sommerminner å ta med seg. Håper vi ennå kan få noen slike dager, men helga vi har hatt har sannelig ikke vært noe bra.

Beate sa...

Så fine sommer minner!
Ha en super dag!
Klæm Beate