onsdag 1. desember 2010

Tiden flyr.....


og hele høsten har gått uten et eneste blogginnlegg fra denne kanten. Har tatt en del bilder med tanke om å blogge, men månedene har gått og tenker at disse ikke lengere er "up to date". Velger allikevel å vise noen av de.


Her er bilder fra bursdagen min og kakene som ble servert, en sjokoladekake og Pavlola, begge disse smakte, nam nam. Jeg sto for bakingen og min samboer sto for å pyntingen, og begge fikk jo skikkelig med pynt som dere ser.Høsten er tid for innekos synes jeg og da inviterte vi noen venner på god mat en lørdagskveld.

Forretten besto av marinert scampi, chilisaus med en spiss av honning, limesirup, rognkjeksrogn, karridressing på en seng av frisk salat. Ps. rosen er laget av en tomat.Hovedretten besto av helstekt indrefilet av okse som var marinert i en Jack Daniels marinade, en rødvinssjy, sprøstekte potetbåter, ostegratinert blomkål, chilimarinert aubergine på en eng av stekte grønnsaker.Vi rundet av måltide med en irish coffee med en touch av Amarula Cream, legg merke til teskjeen som er av sjokalde :-)Så må det jo sies at vi har ikke bare vært opptatt av mat, he he. Litt håndarbeid har det også blitt tid til. Et Caliometry pannebånd strikket i Babyull med en lilla hjerteknapp.


Og så har jeg produsert flere av disse sitteunderlagene i ulike farger, men ser at jeg ikke har tatt bilde av alle så får komme tilbake med bilder senere.
1. søndag i advent på søndag som var og når går tiden frem mot jul med raske skritt.
Ønsker alle som er innom bloggen min en flott førjulstid.


3 kommentarer:

Som dagene går sa...

Koselig å møte deg inne på bloggen igjen, og du gjør meg sulten når æ ser all den gode maten som æ regne med kokken i hovedsak har stått for.Har sjøl vært lat med innlegg på bloggen. Tatt bilder som æ tenkte å vise, men så ble det bare ikke!
Flotte adventlys dere har.
God helg til dere!

Anonym sa...

Kos å lese et innlegg hos dæ igjen,trur vi alle e inne i "tørke". Det blir no bare ikke her heller, som Annfrid sir.Skikkelig saftige kaker, å den 3-retter`n..mmh.Vann i munnen!
No glede vi oss til jul.Glede oss til å se dokker igjen,samles hele familien!KOS!
Go helg!

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hei!

Va litt fælt å gå på bloggen din!!!....e så godis sjuk idag....og de kaken hjalp ikke akkurat på, hehe:)Dem så veeldig go ut!:)

Koselig blogg du har....artig å titte innom no og da:)Kos dæ!