mandag 22. mars 2010

Finnmarksløpet


Lenge sia æ har hatt noe innlegg nå så tenkte det var på tide med ett. Travel tid på jobb på den her årstiden så da kommer ikke blogging i første rekke. Var og så på starten av Finnmarksløpet forrige lørdag. Prøvde å skulle ta bilder, men var ikke så enkelt. Sto dessverre ikke i riktig posisjon til å kunne få et blinkskudd av Kronprinsen og Lars Monsen
. Var vanskelig å få tatt bilder av hundespannene når de dro forbi, mye folk og plutselig var de kjørt forbi før kamera rakk å reagere så ble mange mislykkede bilder før æ ga opp. Været viste seg fra sin beste side med sol fra skyfri himmel og masse folk og stemning i sentrum. Virkelig artig å se hvor stort arrangement Finnmarksløpet er blitt de siste årene.

På håndarbeidsfronten går heller ikke pinnene så fort, men blir tid til litt strikking
innimellom. Blitt ei ny VM-lue som æ fikk overlevert i helga til en fornøyd mottaker. Alltid koselig når mottakeren er fornøyd med resultatet.
Også blitt ett par til snøretøfler som æ fikk montert ferdig i helga. Disse havner i gavekassa, kjekt å ha noe liggende der også.


Ønsker alle ei flott uke og husk Earth Hour på lørdag kl 20.30.
5 kommentarer:

Turid sa...

Har selvfølgelig fulgt me FL på tv- , hadde planlagt tur te Alta på åpninga, men så ble veien stengt -rasfare..samme elendigheta nå også.
Flott hue du har strikka, likte fargen godt!

Som dagene går sa...

Hadde også lyst til å få med litt av innkomsten, men hadde knapt med tid. Så et par spann som nettopp hade kommet inn.
Lurer på om æ må strikke mæ en ny hue, men blir kanskje ikke til påske, andre prioriteringer....

Anonym sa...

Ja Finnmarksløpet e jo blitt utrolig populært,og kan tenke meg at det var stor stemning i godværet.Tenk om du hadde fått nærbilde av sjølvaste Monsen og Krompen;)
Kjempefin lue og sånne strømpa står på julegave-ønskelista mi:D
Ha ei fin helg snart igjen!
Klem fra Sviger`s:)

Som dagene går sa...

Hei! Er bare innom for å si at æ har en hilsen til deg på bloggen min.

Elins systue sa...

Å disse strømpene hadde jeg da jeg var barn, flott