søndag 4. januar 2009

Romjuls sysler

Fikk inspirasjon til å strikke nisselue i juleferien av mitt tantebarn som holdt på med en sånn. Så første dag etter jul når butikkene åpnet dro æ og kjøpte garn og pinner, mønster fikk æ hos min svigersøster. Da va det bare å sette i gang og gikk fort å strikke på tykke pinner. Tenkt til min gudsønn, men ikke fått avlevert den ennå.

Etter at nisselua va ferdigprodusert fortsatt æ på et par sokker som va påbegynt tidligere i høst, men ikke blitt ferdigstilt. Godt å få gjort ferdig noen UFO'er som det heter her i Bloggverden. Har vel som mange andre en del uferdig liggende. Kanskje et nyttårsforsett å gjøre ferdig det som er påbegynt før man starter med noe nytt ;-)

7 kommentarer:

Som dagene går sa...

Vel møtt i nyåret. Ser at du er godt i gang med strikking. Slike sokka har æ også på beddingen, men mangla nok garn. Ikke bare å stikke på garnbutikken her, vet du.

Turid sa...

Ser der ,ja. Du er i stimen ser æ,flotte strikkerier, har akkurat maken lesta.
Det er vel nokså fristende å begynne på noe nytt, for dere som fristes nærmest daglig av lekkert garn på butikkene---verremed oss som må spinne sjøl...ha ha.

Anonym sa...

Hei i det nye året!Kan jo si Godt nytt år selv om æ har sagt det før.
Ja disse nisseluene går fort å strikke.Du produserer vel flere etterhvert.Høvelig Tv strikketøy.
Og di sokkan va kjempeflott.Det vel Senjasokken.Syns æ gjennkjenne mønstret.Flotte farger du har valgt ilag.Får virkelig inspirasjon av å kikke inn i Bloggverden.
I dag plages æ med hodepine,så det blir ikke mye gjort.Skulle ta ned jula,men makter ikke i kveld.
Ha ei flott uke!
Klem fra Wenche:)

PS:Takk for besøket på bloggen min.Koselig at du stakk innom.
Nissen likte sæ på nett;)

Anonym sa...

Den ble jo flott..ser du har rillestrikka hele lua..Gikk det mer enn 2 nøsta?Æ skal produsere flere av di luen utover året.No har æ strikka den klafflua ferdi,men ble str.til Isak.Ska feste tråder og hekle kant rundt enda.Så e det videre i sjal strikkinga.En kollega skulle ha et i rosa også,så da e d bare å produsere igjen..:)Tadd ned jula i dag,sku shina litt å men æ e lat!hA EN GO KVELD.kLEM

Trude sa...

Flotte arbeider som vanlig:-) Begynt med nån nye sysler på nyåret? Husk at det snart e jul igjen og flere julegaver som må produseres:-) Regne med at du tar strikketøyet med til Venezuela?

Nunne sa...

Den sokken heter Senjasokken...
Fine ting du lager, på nyåret også...
Jeg er også i gang... digger å strikke :)

God dag ønskes deg, fra Nunne.

Anonym sa...

Hei!
Har du det bra? Håpe ikke du har blåst bort!!