torsdag 5. mars 2009

En liten oppdatering

Vottan som æ publiserte tidligere er blitt ferdige og her er resultatet. Har ligget ei stund i strikkekurven og ventet på at trådene skulle bli festet og kanten oppe sydd fast, men ting tar tid, he he. Sånt skulle man gjort med en gang man er ferdig, blir som regel utsatt hvis det først blir liggende. I går fikk æ ånden over meg og fikk det gjort.

To kluter har også blitt produsert den siste tia. Den grønne va faktisk med på ferie, men ble ikke så mye strikking på turen. Litt på flyet så gjorde den ferdig da æ kom hjem.

I går va æ og kjøpte garn og begynte på et par sokker. Greit strikketøy å ha når man kommer hjem etter en lang dag på jobb med overtid og ramle sammen i sofaen foran tv'en. Har flere strikkeprosjekter på gang, men de får bli vist frem en annen gang.

ØNSKER ALLE MINE BLOGGVENNER EI RIKTIG GOD HELG!

5 kommentarer:

Som dagene går sa...

Ja, så er vottan ferdig og nye prosjekt på gang.
Takk for koselig kommentar.
Ha en fin helg!
Skal til Hammerfest i morgen og blir der over helga.

Anonym sa...

Hei igjen!
Må vel også strikke de vottan,men det jo så mange ting man liksom skal gjøre.Synes ikke æ når nåt lenger.
Dem va kjempefin!
Du får ha ei God helg!

Turid sa...

Hei på deg !
Flotte votter- Karius skjerfet er strikket på rundpinne nr 3,5.
Lykke til- ha ei fin helg!

karna sa...

Tusen takk for hilsen, spennende med en rusletur innom bloggverden. Fine votter du har strikket, også måtte jeg lese 2 ganger hvor ferien hadde vært. Imponerende svanepar. Ha ei fortsatt fin helg

Anonym sa...

Hei!
Ja er han ikke flink? Du finner flere linker med mye fin musikk med han til høyre hvis du vil høre.Tror han er bare 14 år på den videoen med An Angel.Er også en video som er soilt inn Live året etter.Flott å høre på den også.Og søt gutt;)
Ha en fin fin søndag!