onsdag 18. februar 2009

Borte bra, men hjemme best

Lenge sia sist æ har lagt ut noe her på bloggen så må vel oppdatere dere. Har vært borte på ferie i 14 dager på Isla de Margarita, Venezuela. En omstilling å komme tilbake fra rundt 30 varmegrader til 20 kuldegrader, brrrr. Her ser dere litt fra hotellet der vi bodde.

Dette flotte svaneparet møtte oss en dag etter at vi kom svett og varm opp fra stranda og inn på rommet vårt etter at de hadde vært og ryddet og vasket. Flinke med sånt :-) Får vel åsså imponere med noe lignende neste gang æ får overnattingsgjester her, he he.

Her ser dere hvor mye av tiden ble tilbrakt med å ligge og nyte sola, varmen, ei bok og avkjøle seg i sjøen innimellom.

Ved bassenget kunne man også tilbringe tiden, der var det aerobic, dansekonkurranser og gjettekonkurranser så hele tiden noe som foregikk. Ikke fullt så fint å ligge der hvis man bare ville slappe av og lese ei bok. Men flott å bade der og kunne bade til kl 7 om kvelden og da var det blitt mørkt. Så litt rart å ligge der å se på stjernene og månen, mørkt og varmt.

Vi hadde mange flotte dager, men også en del dager med overskyet og regnskyll innimellom, men temperaturen var flott for det. Så da benyttet man tiden til å finne på andre ting, dra på shopping og se seg litt rundt. Mye fattigdom og mye søppel overalt, og prisene på f. eks klær var som her hjemme.

Her er et bilde fra øya`s religiøse sentrum El Valle, en flott kirke som vi besøkte på "øyturen" vår.
Da dro vi rundt med buss og var innom flere plasser og med en flink svensk guide som fortalte oss om hvordan folk lever på Isla de Margarita.

Her møtte vi på en apekatt som slengte seg fra tre til tre og kom og spiste banan fra guiden og som kanskje var litt nyskjerrig på hvem vi var ;-)

Og her 2 skilpadder som koser seg.

Denne turte æ ikke å holde, ikke så veldig glad i edderkopper så sto over, men hadde en slange rundt halsen og fikk holde en papegøye på armen. Det var morsomt.


Så no e æ vel hjemme igjen og jobben tar mye av min tid no så blir ikke så mye tid til hverken håndarbeid eller blogging.
Vil få ønske alle mine bloggvenner en fortsatt fin kveld og æ har ikke glemt dokker selv om æ ikke har fått vært så mye innom og kommentert alle de flotte innleggene dokker har lagt ut.